Снимка: Getty Images

Музеят на киноакадемията проведе годишната си галавечер в събота в чест на Пол Мескал, Рита Морено и Куентин Тарантино, като същевременно събра над 11 милиона долара в подкрепа на изложбите, образователните инициативи и публичните програми на музея, който отвори врати през 2021 година.

Четвъртото годишно събитие – една от най-звездните вечери в Холивуд – беше съпредседателствана от д-р Ерик Есраилиан, Салма Хайек Пино, Никол Кидман, Ева Лонгория и Тайлър Пери. Списъкът с гости за вечерта включваше от холивудски икони – Том Ханкс, Стивън Спилбърг, Мег Райън, Хоакин Финикс и Джулия Луис-Драйфус – до сравнително прохождащи актьори – Майки Медисън от Anora, Дрю Старки от Queer, Харис Дикинсън от Babygirl, носителката на „Еми“ Анна Савай и Купър Кох и Никълъс Чавес от „Чудовища: Историята на Лайл и Ерик Менендес“.

Имаше и множество звезди, които съвсем скоро може да се озоват в списъка с номинирани за „Оскар“, включително Ариана Гранде и Синтия Ериво от предстоящия филм Wicked, Селена Гомес, Зоуи Салдана, Карла София Гаскон и Едгар Рамирес от „Емилия Перес“, режисьорът на „Дюн 2“ Денис Вилньов, Себастиан Стан от „Стажантът“, Колман Доминго от Sing Sing и Деми Мур и Маргарет Куали от The Substance.

На галата Пол Мескал получи наградата Vantage, която приветства новоизгряващ артист, който създава и предизвиква основните дискусии около киното. В събота той беше представен от неговата колежка от Foe, Сърша Ронан

Снимки от звездното събитие вижте на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase